Installation af fjernvarme - alternativ til oliefyr

Skal du have udskiftet dit gamle oliefyr, kan du med fordel overveje fjernvarme som din nye varmekilde. Fjernvarme er ærligt talt ikke den billigste løsning at få installeret, men den er langt mere miljøvenlig, og i længden vil man desuden spare betydelige penge på sin varmeregning.

Når der skal udføres installation af eller service på et fjernvarmeanlæg, er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, der udfører arbejdet. Hos Bjæverskov og Ørslev VVS garanterer vi, at arbejdet med dit fjernvarmeanlæg altid udføres korrekt.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er en varmeløsning, hvor vand opvarmes på et fjernvarmeværk, hvorfra det ledes ud til alle de forbrugere, der er knyttet hertil. På fjernvarmeværket genopvarmes ligeledes det nedkølede vand, der kommer tilbage fra forbrugerne.

Når man skifter fra oliefyr til fjernvarme som sin nye varmekilde, er der store besparelser at hente. Fjernvarme giver en stabil varme i hele hjemmet og giver derved en god grundvarme, således det overordnede forbrug sænkes.

Faste serviceaftaler hos Bjæverskov og Ørslev

Vær sikker på, at din varme altid fungerer, som den skal, og opret en serviceaftale med os.

For bare 1393,75,- om året er vi din faste servicepartner, der sørger for at foretage de nødvendige årlige tjek af dit fjernvarmeanlæg. Vi holder styr på, hvornår det er tid til at foretage service af dit fjernvarmeanlæg, så du kan være sikker på altid at have en velfungerende varmeløsning.

Dertil tilbyder vi en frie kald-service, hvor du for bare 437,50,- om året altid kan ringe til os kvit og frit, såfremt der opstår problemer med dit fjernvarmeanlæg.

    Lad os stå for installationen af dit fjernvarmeanlæg

    Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med installation af fjernvarme, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72, eller du kan sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.