Murermester Bjæverskov

Er tegltaget utæt eller mangler vedligeholdelse? Vi reparerer tegltag og rygning. Ønskes en totalrenovering, indhent da venligst pris på et nyt tegltag. 

Skaller eller revner facaden? Vi udfører facaderenovering enten med indfarvet puds eller malerklar grå puds.  

Vi har stor erfaring med facaderenovering udført med hydraulisk mørtel og kalk som i gamle dage, således at huset kan ånde. Lodrette revner kan armeres med rustfri jern i vandrette fuger, før facaden pudses.  

Til facaderenovering bruger vi gerne produkter fra http://www.jurakalk.dk i Rødvig.  

Løbesod i skorstenen

Har du problemer med løbesod i skorstenen? få monteret en isokern. Skorstene med lysning på minimum 24×24 centimeter kan få monteret isokern.

Arbejdet udføres normalt på en dag. Montering af isokern fra kr. 850,00. pr.mtr. 

Nyt badeværelse?

Lad os, renovere dit badeværelse med vådrumsikring og nye fliser/klinker på gulv og vægge. Vi kan også udføre totalrenovering af dit badeværelse med el, vvs og tømrer. Du slipper for besværet og skal kun lave aftaler med en person. Bliv inspireret til nye fliser på http://www.mosaikhjornet.dk 

Tilbygning, ombygning, bindingsværk med mere? Vi udfører alle former for murerarbejde, samt montering af porebeton multiplader. 

Kontakt en murer i Bjæverskov

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os på telefon 56 87 17 72. Du kan også sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar.