Sydsjællands største leverandør af pillefyr

Leder du efter en professionel og erfaren leverandør og montør af pillefyr, så står vi hos Bjæverskov og Ørslev VVS klar til at hjælpe dig. Vi forhandler de bedste pillefyr, primært fra mærkerne Baxi og Vølund, så du kan være garanteret et pillefyr, der har en lang levetid og leverer en solid opvarmning til din bolig.

Vi starter med at komme ud og lave en vurdering af dit hjem og dine behov. Det inkluderer antal kvadratmeter, husets alder og stand, antal beboere og andre behov. Efter vores vurdering vil vi anbefale dig det pillefyr, der passer bedst til din husstand og herefter monterer vi dit pillefyr til en konkurrencedygtig pris. Vi kører rundt på hele Sjælland og installerer pillefyr i alle typer boliger.

 

Et alternativ til oliefyr

Med regeringens udspil om at udfase oliefyr fra 2023, skal mange ud at have en ny varmekilde. Olie, der er et fossilt brændstof, skader miljøet, og det er derfor en oplagt mulighed for at skifte oliefyret ud med et pillefyr.
Du kan få flere forskellige typer pillefyr, så det passer til dine behov og til din bolig. Du kan også se frem til at spare penge på varmeregningen, da et pillefyr kan reducere dine varmeudgifter med ca. 60% sammenlignet med et oliefyr.

Inden du investerer i et pillefyr

Det er godt at gøre sig nogle overvejelser, inden man investerer i et pillefyr. Et pillefyr fungerer på samme måde som et oliefyr, ved at det opvarmer huset og brugsvandet.

Til at starte med skal du kende til varmebehovet i dit hus. Når du kender det årlige forbrug, kan du vælge, om pillefyret skal supplere en anden varmekilde eller om det skal stå alene. Du skal også tage stilling til, om du ønsker selv at fyre med træpiller, eller om du ønsker en automatisk fyring, hvor fyret selv styrer tilførslen af piller.

Det er også værd at overveje, hvor meget plads, du har til et pillefyr, hvor meget det må larme, hvor meget det må bruge i el og om din skorsten er egnet til den våde røggas, der ryger fra et pillefyr, samt om fyringsrummet lever op til reglerne for brandsikkerhed.

 

  Få Bjæverskov og Ørslev VVS til at udføre service på dit pillefyr

  Hos Bjæverskov sælger og monterer vi ikke kun pillefyr, vi udfører også service af pillefyr, så vi kan garantere vores kunder den bedste holdbarhed og ydeevne på deres varmekilder. Der er mange gode grunde til at få lavet service på dit pillefyr:

  • Længere levetid
  • Håndtering af eventuelle problemer inden de vokser sig store
  • Optimal funktion af dit pillefyr for lavest mulige varmeomkostninger og pilleforbrug.

   

  Lad os stå for installationen af dit pillefyr

  Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med installation af pillefyr, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72, eller du kan sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.