Varmepumper Køge, Ringsted, Borup & Haslev

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS har vi mange års erfaring inden for salg og montering af varmepumper. Vi kan derfor altid sikre dig, at du får den bedste vejledning ved købet, og får udført et kvalitetssikkert arbejde.

Vi er et professionelt team, der består af kompetente medarbejdere, som er eksperter inden for fagområdet, og derfor kan du være sikker på, at vi altid udfører en kompetent service.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Har du brug for at få opvarmet din bolig om vinteren eller få kølet den ned igen om sommeren og tilmed have varmt forbrugsvand oveni, så er varmepumpen lige noget for dig. Der findes både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper, og er du i tvivl om hvad der er bedst for dig, så kontakt os endelig – så finder vi den bedste løsning til dig.

De forskellige varmepumper dækker tilmed forskellige behov, og her vil den rette vejledning være behjælpelig. Fælles for dem begge er dog, at varmepumpen hvert år kan spare dig for mange penge. Varmepumpen er altså for dig, som søger den billigste og mest vedvarende løsning inden for varmeanlæg til boligen.

Den primære forskel mellem en luft til luft og en luft til vand varmepumpe er, at en luft til vand varmepumpe har en varmtvandsbeholder, således varmen kan ledes ud i radiatorer og varmerør og derved kan tilkobles hele varmesystemet. En luft til luft varmepumpe spreder varmen inde i boligen ved hjælp af en fastmonteret del i det pågældende rum.

Forskellen på de to typer af varmepumper vil derved også påvirke installeringen heraf. Ved en luft til vand varmepumpe er det nemlig afgørende, at der er radiatorer eller varmerør, varmen kan ledes ud i, da den producerer varmt vand.

Etablering og installering

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS er vi certificerede montører, der nemt og hurtigt installerer din varmepumpe i hjemmet. Da der ikke er behov for større indgreb på din grund, betyder det, at omkostningerne ved etablering og installering af meget lave. Vi sikrer dig, at din varmepumpe bliver installeret korrekt, og at alle forhold stemmer overens med de gældende regler i branchen.

Bjæverskov og Ørslev VVS er også certificeret VE Installatør.

 

Installering af varmepumpe

Foruden levering og opsætning af din varmepumpe, så er vi nogle af de eneste i branchen, der tilbyder installering. Som kunde hos os er du derfor altid sikker på, at din varmepumpe fungerer som den skal, og samtidig giver dig mindst mulige omkostninger.

Hvis du går og overvejer, om du skal købe en varmepumpe, eller hvilken det skal være, så er du velkommen til at kontakte os hos Bjæverskov og Ørslev VVS. Vi kommer gerne ud til dig og tager en snak om, hvilken løsning der ville være bedste for dig og dit hus.

Vi installerer varmepumper i hele landet.

Kontakt os for mere information om varmepumper

Kontakte os på telefon 56 87 17 72. Du kan også sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.