Kloakmester Bjæverskov

Skal du have udført kloakarbejde? Vi sørger for tegninger mm. samt kontakt til kommunen. Vi er autoriseret og tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, og udfører lovpligtig kvalitetssikring. Alt spildevandskloak på egen grund inklusive ombygning skal udføres af autoriseret firma. Så skal kloaken omforandres eller renoveres, påtager vi os gerne opgaven. Intet er for småt! 

Problemer med regnvandet?

Har du problemer med at aflede regnvandet? Få etableret en faskine. Dette er forholdsvis enkelt, idet man nedgraver færdige regnvandskassetter efter tagbrønden. En faskine på 0,5 m3 afvander ca. 40 m2 tagflade, men der bør foretages en konkret vurdering af jordbundsforhold mm. i hvert enkelt tilfælde.  

Spildevand. Minirenseanlæg eller nedsivning? Er du blevet pålagt at etablere en forbedret rensning af dit spildevand, har vi løsningen! Det kan være et minirenseanlæg, eller tryksat nedsivningsanlæg. 

Opstuvning af spildevand i kælderen. Få monteret en godkendt højvandslukke. Enten ved udskiftning af gulvafløb eller har du toilet i kælderen, få monteret en mekanisk højvandslukke på rørstrækning eller i brønd. 

Rottesikring

Har du rotteproblemer? I dag ser vi mange nedslidte kloaker, hvor rotter kan gnave sig ud. Dette kan give store skader, særligt hvis det er inde i en bygning. Så har du rotteproblemer, kan vi foretage en tv-inspektion af kloaken, og dokumentere inspektionen med et billede. Dette er især relevant over for forsikringsselskabet. En prissætning og evt. reparation kan vi normalt udføre umiddelbart efter. Få evt. monteret en rottespærre. Denne kan i de fleste tilfælde monteres i en brønd. Vi er certificeret rottespærremontør. 

Kontakt en kloakmester i Bjæverskov

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os på telefon 56 87 17 72. Du kan også sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.