Renovering af badeværelset

Trænger dit badeværelse til et moderne løft, eller står du foran en større renovering og har brug for en dygtig VVS-installatør i forbindelse hermed, kan du med fordel kontakte Bjæverskov og Ørslev VVS.

Der er mange muligheder og overvejelser forbundet med en renovering af badeværelset. Skal toilettet være med ophæng? Hvilken skylleteknik skal installeres? Hvilket armatur passer bedst ind på det nye badeværelse? Vi har stor erfaring med badeværelsesrenoveringer, hvorfor vi kan tilbyde gode input, der kan hjælpe dig til afklaring på dine spørgsmål.

Lad os hjælpe med din renovering af badeværelset

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS kan vi klare alle typer af VVS-opgaver, og når dit badeværelse skal renoveres, hjælper vi blandt andet med:

  • Udskiftning af rør
  • Faldstamme
  • Reparation og udskiftning af armatur
  • Udskiftning af toilet og håndvask

Desuden tilbyder vi også at stå for totalentreprisen af dit badeværelse, da vi har et tæt samarbejde med både murer og tømrer.

Hvad koster det at renovere et badeværelse?

Prisen på en badeværelsesrenovering kan variere meget. På baggrund af et grundigt forarbejde kommer vi gerne med vores faglige vurdering af, hvorvidt dit badeværelse trænger til renovering eller totaludskiftning, og i den forbindelse giver vi også gerne en uforpligtende vurdering af prisen samt et realistisk bud på tidsforbruget herpå.

Trænger dit badeværelse til et moderne løft?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med din badeværelsesrenovering, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72. Du kan også sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.