VVS nær Køge

Bjæverskov og Ørslev VVS er det rette valg, når det kommer til VVS-arbejde i området omkring Bjæverskov, Køge, Ringsted, Borup og Haslev. Vi har mange års erfaring og ekspertise i at imødekomme alle behov for VVS-arbejde, uanset om de er store eller små. 

Vi tilbyder renovering, reparationer, nybyg og totalrenoveringer indenfor kloak, murerarbejde og VVS for bedst at imødekomme vores kunders behov. Hos os kan du få én leverandør til at udføre det samlede arbejde på dine VVS-, kloak eller murerprojekter, så du ikke behøver at jonglere med flere virksomheder eller skal besværes med at indhente flere tilbud – vi tilbyder dig en skarp pris på det samlede arbejde, så du kan slipper for besværet.

Små opgaver - store resultater

Vi træder til, uanset hvor små opgaverne måtte være. Fra en irriterende dryppende vandhane til installationen af et nyt toilet – vores dygtige team er klar til at tackle enhver udfordring. Vi ved nemlig, at selv de små ting kan være et irritationsmoment i hverdagen. Vi ved også, at det kan være en dårlig idé at udskyde reparationen af de små opgaver, fordi de små opgaver kan vokse sig store med tiden.
Få løst selv de mindste VVS-problemer hurtigt og effektivt, så du kan nyde din hverdag med velfungerende VVS-produkter og kloak. Vores VVS-installatører står klar til at rykke ud og hjælpe dig med at få alle dine VVS-installationer til at fungere optimalt.

Totalentreprise og større VVS-projekter

Men vi stopper ikke ved de små opgaver. Hos Bjæverskov og Ørslev VVS har vi ekspertisen til at håndtere selv de mest omfattende projekter. Med vores autoriserede kloakmestre, autoriserede VVS-installatører og vores afdeling af erfarne murere kan vi tilbyde totalentreprise-løsninger, der dækker alle aspekter af dit VVS-arbejde.

Vi har også mange års erfaring med at rådgive og vejlede vores kunder indenfor mulighederne ved totalrenovering – skal du have et væghængt toilet, er du i tvivl om hvilket armatur, du skal vælge, skal faldstammen renoveres, eller skal der udskiftes rør? Vi kan hjælpe med det hele.

Uanset om det drejer sig om renovering af badeværelset, installation af varmesystemer eller andre større projekter, kan vores team håndtere det professionelt og effektivt.

Kontakt os for professionelt VVS-arbejde

Har du VVS-arbejde, som ikke er nævnt her? Fortvivl ikke – vores team er klar til at hjælpe dig. Kontakt Bjæverskov og Ørslev VVS i dag, og lad os finde den perfekte løsning til dine behov. Uanset om det er en akut reparation eller planlægning af et større projekt, kan du stole på os til at levere en førsteklasses service.

Du kan kontakte os direkte ved at ringe til os på telefon: +45 56 87 17 73 eller ved at sende en mail til vores e-mailadresse: info@bjaeverskovvvs.dk. Hos Bjæverskov og Ørslev VVS står vi klar til at løse dine behov for VVS-arbejde i Bjæverskov, Haslev, Borup, Ringsted og Køge.