Service af oliefyr

Skal du have udskiftet eller blot foretaget tjek af dit gamle oliefyr, bør du altid få det gjort af en autoriseret oliefyrsmontør.

Uanset om du har et nyt eller ældre oliefyr er det desuden en god idé at få lavet regelmæssige eftersyn, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Hvorfor skal man have foretaget oliefyrsservice?

Regelmæssige serviceeftersyn af dit oliefyr vil bidrage til en optimal og uafbrudt funktion, så du aldrig behøver at bekymre dig om, om din varmeløsning virker. Vi fremhæver desuden 3 særligt gode grunde til at få foretaget oliefyrsservice:

      • Oliefyret forurener mindre, hvis det løbende bliver renset
      • Man sparer både penge og fyringsolie, da funktionen er mere effektiv
      • Eventuelle problemer med oliefyret tages desuden i opløbet, når der løbende foretages tjek.

Hvad indeholder et oliefyrsservice?

Når det er tid til det årlige eftersyn af dit oliefyr, kommer én af vores oliefyrsmontører ud på besøg og tjekker, at alt er, som det skal være. Kræver oliefyret reparationer eller nye reservedele, klarer vi dette i samme omgang, men aldrig uden at underrette dig som kunde først.

For bare 1393,75,- om året får du en aftale om hovedeftersyn med vores oliefyrsmontører.

Hvornår bør man udskifte sit oliefyr?

På et tidspunkt når oliefyret en alder, hvor det giver mere mening at skifte ud end at blive ved med at foretage tjek og reparationer herpå. Læs mere om udskiftning af oliefyr og find ud af, hvilke muligheder du har for alternative varmeløsninger.

 

Hør mere om vores serviceaftale

Som autoriserede oliefyrsmontører er vi i stand til at hjælpe dig med diverse opgaver relateret til dit oliefyr. Ønsker du at høre mere om vores serviceaftaler, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72 eller sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk