Solceller Køge, Ringsted, Borup & Haslev

Der er flere gode grunde til at vælge solceller. Den første grund er, at du kan spare penge på energiregningen. Solceller kan generere elektricitet og dermed reducere din afhængighed af at købe strøm fra energiselskaberne. Det betyder, at du kan spare penge på din elregning og potentielt producere mere energi, end du bruger, hvilket kan give dig mulighed for at sælge overskudsstrøm tilbage til elnettet.
Det er også en miljømæssige fordel. Solceller er en bæredygtig energikilde, der ikke udsender drivhusgasser og andre forurenende stoffer, når de producerer elektricitet. Ved at producere din egen strøm fra solceller reducerer du dit kulstofaftryk og hjælper med at beskytte miljøet.
Du øger også din ejendomsværdi. Solcelleanlæg kan øge værdien af dit hjem, da de er en eftertragtet funktion blandt købere, der søger en mere bæredygtig livsstil.

Hvor stort et solcelleanlæg skal du have?

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal have installeret solceller på taget af din bolig. Det kommer an på dine og din boligs behov, dine rutiner og dine ønsker. Har du en elbil, har du en udendørs spa og om du er hjemme i dagtimerne, spiller alt sammen en rolle i, hvilke solceller du skal have. Dit årlige forbrug og husets primære opvarmningskilde er også vigtigt faktorer, så du får solceller, der kan levere den mængde strøm, der skal til for at opvarme dit hus.

Da alle faktorerne spiller sammen, er det ikke muligt at give en entydig pris på at få installeret solceller, men vi sørger for konkurrencedygtige priser og godt håndværk, så dine solceller er funktionsdygtige og professionelt opsat.

Har du et ønske om at få solceller op, kommer vi først ud og vurderer din bolig og dine behov. Vurderingen laves altid af vores dygtige og uddannede medarbejdere, som har erfaring med at opsætte og vejlede om solceller. På baggrund af vurderingen anbefaler vi den rette kombination af solceller til dig, så du får den bedste løsning og pris til dig.

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS står vi klar til at montere dine solceller

Vores dygtige montører står klar til at hjælpe dig med at montere dine nye solceller på Sjælland, så du kan spare miljøet for udledning af drivhusgasser og samtidig spare penge på elregningen.
Vi har mange års erfaring med at installere og montere solceller, så du får den bedste service. Vi vægter kvalitet og professionalisme meget højt, så vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

 

Lad os stå for installationen af dine solceller

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med installation af solceller, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72, eller du kan sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.