Service af fjernvarmeanlæg

Ligesom man får lavet regelmæssige tjek af sin bil, bør man også få tjekket sit fjernvarmeanlæg løbende i dets levetid. Fjernvarmeservice er en god idé, da det giver mulighed for løbende at tage eventuelle problemer i opløbet. Dette er både til fordel for egen økonomi samt for miljøet, da et velfungerende fjernvarmeanlæg generelt vil have et mere optimalt forbrug.

Fjernvarme – Danmarks mest populære varmekilde

Der findes en række fordele ved at vælge fjernvarme som sin primære varmekilde. For det første er det en enormt stabil varmekilde, der desuden også er særligt støjsvag. For det andet har fjernvarmeanlæg generelt en minimal vedligeholdelse, da den primære varmeproduktion foregår på fjernvarmeværket. Sidst er fjernvarmeanlæg tilpasset til det danske klima, og det er en udbredt løsning mange steder i landet.

Årligt eftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Selvom der altid er teknikere, der holder øje med fjernvarmeværkets daglige funktion, er det alligevel altid en god idé at få foretaget eftersyn på dit private fjernvarmeanlæg minimum én gang om året.

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS tilbyder vi to slags serviceløsninger:

      • Hovedeftersyn: En almindelig serviceaftale, der indebærer de nødvendige årlige tjek af dit fjernvarmeanlæg udført af en autoriseret montør. Alt sammen for bare 1393,75,- om året.
      • Frie kald: Ønsker du yderligere mulighed for service, tilbyder vi en frie kald-løsning, hvor du for bare 437,50,- kan kontakte os kvit og frit i tilfælde af, at du har problemer med dit fjernvarmeanlæg.

Kontakt os for service af fjernvarmeanlæg

Trænger dit fjernevarmeanlæg til et service, så kan du med fordel kontakte os på telefon 56 87 17 72. Du kan også sende os en mail til info@bjaeverskovvvs.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.